Wat kunt u besparen?

 
In tegenstelling tot andere online bestelapplicaties betaald u bij Can We Eat niet voor bestellingen die bijv. contant of via pin verwerkt worden. Wij werken smen met een Payment provider waardoor u voor betalingen online uiteindelijk slechts € 0,10 per bestelling hoeft af te rekenen. In tegenstelling tot onze concurrenten die wel tot € 0,50 ct of bijv. 30% vragen. In vergelijking met één van Nederlands meest bekende modules kunt u bij Can We Eat op jaarbasis een gemiddeld bedrag besparen van:
 

 

Besparing
(Bedrag kan hoger en lager uitvallen. Bovenstaand gaat uit van ± 200 bestellingen per week en waarvan 25% online met iDeal betaald)

KOSTEN VAN CAN WE EAT

 
We willen ondernemers assisteren met een transparante webapplicatie die alle opties en functionaliteiten biedt die nodig zijn in de moderne Horeca. Maar nog veel belangrijker is dat we transparantie willen bieden in de kosten.En deze laag willen houden. Daarom betaalt u bij Can We Eat géén kosten per geplaatste bestelling. Bij ons betaald u een vast bedrag van slechts € 99,- per maand.
 

 

prijs-1
prijs-2
prijs-3

 
BUT-direct-aanmelden

Maandelijks opzegbaar

 
Wij willen dat u tevreden bent en zetten daar alleas voor in het werk. Mocht het huwelijk toch niet lopen zoals gewenst dan houden we u niet aan langlopende contracten en heeft u een opzegtermijn van slechts 1 maand voor de CanWeEat module. Voor de CanWeEat module met een website erbij is de doorlooptijd minimaal 1 jaar en daarna kunt u deze ook maandelijks opzeggen.